Beach Resort Makkum

    

Beach Resort Makkum is direct gelegen aan het IJsselmeer, net onder de Afsluitdijk. Op een goed uur rijden van de Randstad, vindt u hier rust en ruimte afgewisseld met bezienswaardige dorpjes en mooie natuur.

Op het Beach Resort Makkum vindt u alle mogelijke vakantiegemakken die uw verblijf aangenaam maken.

Het IJsselmeer, op ca. 50 meter afstand van onze villa, is de "place to be” voor surfliefhebbers en andere watersporters. Het water is bovendien veilig voor kinderen. Het IJsselmeer is hier honderd meter het water in nog steeds kniediep. Goed om surfen te leren maar zeker ook voor de ervaren surfer fantastisch want binnen een mum van tijd surf je op volle zee.

      

Op het zandstrand zijn speeltoestellen aanwezig voor de kinderen.

Aan de boulevard zitten twee surfscholen waar surfplanken maar ook catamarans en zeilboten worden verhuurd. Hiermee kunt u de mooie Friese binnenmeren verkennen. Verder vindt u daar een aantal winkeltjes, terrasjes, restaurants en een bowlingbaan.

Beach Resort Makkum beschikt over 2 All-wheater tennisbanen, een basketbalveld, een volleybalveld,voetbalveldjes, midgetgolf, speeltuintjes, outdoor tafeltennis en Mini-electrocars.

          

In het hoogseizoen is er een uitgebreid recreatieprogramma voor de kinderen.

Ook voor visliefhebbers is het park perfect, er is genoeg viswater in de omgeving van onze duinvilla.

Op het park kunt u bij Captain’s Corner terecht voor een snack, broodjesservice en afhaalmaaltijden. Captain’s Corner beschikt over een terras aan het water.

Bij Captain’s Bikes & Boats kunt u terecht voor het huren van fietsen, kinderfietsen en –zitjes, bolderkarren, skelters, waterfietsen, elektroboten en kano’s.

           

Beach Resort Makkum beschikt over een eigen botenhelling.

Voor meer informatie over Beach Resort Makkum kunt u kijken op: www.makkumbeach.nl